Goedemorgen lieve bidders,

Een nieuwe dag van protest van onze boeren. De ene gaat op zijn trekker en wij gaan wederom op onze knieën. Wij willen onze God als eerste danken voor het geweldige respons wat wij op de vorige actie van 18 december 2019 mochten ervaren. In één woord geweldig. Laten wij Hem de eer geven en danken dat wij deze dag ook weer uit Zijn hand mogen ontvangen.
We zijn de vorige actiedag gestopt met de tekst uit 1 Johannes 5:14.

“En dit is de vrijmoedigheid die wij hebben in het toegaan tot God, dat Hij ons verhoort, telkens als wij iets bidden naar Zijn wil.”

Vervolgens bidden we voor de veiligheid van de boeren, de politie en alle betrokkenen uitbidden, dat deze dag zonder incidenten, ordelijk en positief zal verlopen.

Als derde punt bidden wij voor eenheid onder de boeren. Voor echte saamhorigheid en dat deze actie niet zal leiden tot uiteendrijven van de verschillende partijen.

We bidden dat de sympathie onder de bevolking net zo groot zal zijn als bij de vorige acties.

“Uit de benauwdheid heb ik tot de HEERE geroepen, de HEERE heeft mij verhoord en in de ruimte gezet. De HEERE is bij mij, ik ben niet bevreesd. Wat kan een mens mij doen?” Psalm 118:5-6

Naast het ontvangen van de digitale gebedspunten is er vandaag ook gelegenheid om gezamenlijk te bidden bij Peter de Hoop op de boerderij. Inloop van 10.00-14.00 aan de Meeldijk 14 te Burgh-Haamstede.

Weet u iemand die ook mee wilt bidden? Aanmelden om deze gebedspunten via email of whatsapp te ontvangen kan via: https://bidvooronzeboeren.nl/#aanmelden