Ben jij een #HorecaBlessing?

Vandaag gaan onze gedachten uit naar mensen die hard getroffen worden door de aangekondigde maatregelen van het kabinet. We denken in het bijzonder aan de ondernemers en werknemers in de  horeca. Voor veel horecaondernemers betekenen deze maatregelen echt een doodsteek.

Help jij mee deze mensen te bemoedigen? Ben jij een #HorecaBlessing?

De kanjers van de horeca werken keihard om ons te laten genieten van hun gastvrijheid. Maar vandaag is het onze kans om hun, op deze voor hun zo verdrietige dag, een onvergetelijke avond te bezorgen.

Ben jij een #HorecaBlessing? Doe je met ons mee?

Wat kan jij vandaag nog doen?

  • Ga vanavond naar één of meer horecazaken bij jou in de buurt en bemoedig deze groep mensen. Verras ze met een bos bloemen, een gift of een leuk cadeautje.
  • Breng een mooie kaart met een bemoedigend woord, een bedankje.
  • Wees creatief en laat Gods liefde stromen. Stuur een e-mailtje om ze te bedanken voor een leuke herinnering.
  • Bid voor ze!

Met elkaar kunnen we vandaag aan de horecaondernemers laten zien dat God van hen houdt en een hoopvolle toekomst voor hen heeft.

Wat kunnen we nog meer samen met jullie doen?

Morgen om 09.30 is er een livestream via Facebook (www.facebook.com/iamlovednl) met bemoediging voor ondernemers en anderen die opnieuw een moeilijke tijd ingaan en getroffen zijn door de aangescherpte regels.

Om 10.00 willen we daarbij in deze livestream gezamenlijk avondmaal vieren als een geestelijk statement van leven en gerechtigheid in deze tijden van crisis.

Meer info www.iamloved.nl/HorecaBlessing


Deel je ook onze oproep?