Sta op!

Sta op!

Na het “schud het stof af” klinkt het “sta op!”

Opstaan, in actie en beweging komen vanuit een keuze in je hart. Opstaan en naar de Vader gaan. Opstaan en naar de ander gaan. Opstaan om Jezus liefde in deze wereld zichtbaar te maken. Opstaan om die ander tegemoet te komen. Opstaan tegen onrecht en onderdrukking. Opstaan voor gerechtigheid en vrede. Opstaan om een verschil te maken in je omgeving.

‘Schud het stof van u af, sta op, zet u neer, Jeruzalem, maak de ketenen om uw hals los, gevangene, dochter van Sion!’ Jesaja 52:2

We bidden voor:

  • Mensen die opstaan en liefde brengen in hun omgeving
  • De kerk die opstaat als de bruid en het lichaam van Christus
  • Christen die opstaan in recht en gerechtigheid

We mogen opstaan. We moeten opstaan! In beweging komen. De bruid van Christus. Altijd maar ook juist in een tijd als deze. Esther hoorde deze woorden “for such a thime” voor deze tijd. Wij kennen de Koning en zijn Koninkrijk. Wij zijn bekleed met zijn Koninklijke waardigheid.

Want als je je in deze tijd in diep stilzwijgen hult, dan zal er vanuit een andere plaats verlichting en verlossing voor de Joden komen, maar jij en het huis van je vader zullen omkomen. En wie weet of jij niet juist voor een tijd als deze tot deze koninklijke [waardigheid] gekomen bent. Esther 4:14

Als u nog bidders kent die zich aan willen melden om mee te bidden via onze WhatsApp verzendlijst dan kunt u dit bericht doorsturen.
en daarna klikt op “bericht” en dan “versturen”, wordt je direct toegevoegd aan onze verzendlijst. en ontvang je de gebedspunten per WhatsApp.
(let op we werken met verzendlijsten en niet met app-groepen u krijgt dus individuele berichten)